Pápanyalóka

Pápababa, alváshoz [+]

2011. május 29. 10:02 / nikola

Ismét magas minőségű giccshez jutottunk, köszönjük a gyűjtést.

Kedves Nikola!

A neten böngészve találtam rá erre a pápa-babára, ami a felirat tanúsága szerint II. János Pálról készült - természetesen, hiszen most ki másról készítenénk babát?!
De igen ajánlom böngészésre ezt a testvér-szakblogot, ahol különösen megfogtak az ABC-tanító szentecske-figurák. Felismerhetőbbek, mint szegény János Pál....

Íme a Shower of Roses blog szent-ABC-jének kivonata. Belegondolni is szép, micsoda szakrális ki nevet a végén-t lehetne játszani az alábbi figurákkal. Amúgy a szakblog számos keresztény módon tálalt ételkülönlegességgel is hivalkodik, érdemes a giccskedvelők figyelmére.

Szent Domonkos

Szent Ferenc

Sárkányölő Szent György

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,07/5

Hát Izsák! [+]

2011. május 21. 11:16 / nikola

Jézus lángoló szíve, tanító kéztartása, és cipzáron átívelő glóriája is ráfért az alábbi Eastpak hátizsákra. Köszönet a képért és a történetért Jucc-nak.

Kedves Giccsbarátok!

Rég küldtem már valamit, pedig szinte mindig van néhány dolog a tarsolyomban. Pótolom eddigi legnagyobb hiányosságomat, melyre egy kirándulás alkalmával jöttem rá... Pellengérre állítom a giccseket, s közben elfelejtem, hogy az egyik legdurvább giccs birtokosa én magam vagyok. Mea maxima culpa...

Gimis koromban vettem az Eastpak eme csodáját. Szétcikiztek miatta (nem vallási iskolába jártam, de ott sem lett volna más a helyzet). Református családom meg mikor meglátta, levegő után kapkodott (hónapokig levettem a lakás ajtajában, és fordítva vittem be).

Mivel jó minőségű, még most is tartja magát. Ma már őrültségem korai szimbólumaként hordom újra, főleg biciklizés, kirándulás közben, s vidéki hittudományi főiskolánkon. Még mindig Jézus az egyik legnagyobb polgárpukkasztó. De találkoztam már három emberrel (egy kegytárgyboltos, egy szerzetes és egy hittudományi fősulis), aki tényleg odavolt érte. Pedig ábrázolásilag hagy némi kívánnivalót maga után... :)

Ím, lássatok csodát!

Üdv.: Jucc

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,93/5

Cimkék: hátizsák, jézus

A jászain lőttem, a BÁV kirakatában. Lehet, hogy én vagyok borzasztó tudatlan, és valamilyen Fontos Vagy Nevezetes Tárgyat ajánlok a Pápanyalókára, de ezzel a kockázattal is megéri.

A 25.000 az ára, igen.

m.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,75/5

Cimkék: üveg, kereszt

Várostábla, pápai címerrel [+]

2011. május 17. 19:58 / nikola

Egy újabb szelet JPII lengyelországi kultuszából. Köszönet érte Zsuzsinak.

Sziasztok!

Mikor a lengyelországi képek elejét küldtem, a levelemben erről a jelenségről is beszámoltam. Nos, megtaláltam. Nem az én fotóm.

Zsuzsi

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 3,2/5

Szűz Mária szoknyán [+]

2011. május 9. 14:09 / nikola

Erika küldte be az alábbi iparművészeti terméket, mely mindössze 5000 Ft-ba kerül. Nem értjük, hogy nem jutott még eszünkbe ikont szitázni farmer anyagra.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4/5

Cimkék: szoknya, szűz mária

Boldog, akiről giccset készítenek [+]

2011. május 3. 12:21 / nikola

Hogy a boldoggá avatás jót tesz a giccsiparnak, mi sem mutatja jobban, mint hogy a Holyart webáruházban külön rovatot kaptak a II. János Pál Pápáról készült giccsek. Köszönet Orsinak az áruház felfedezéséért, alább küldjük neki - ha csak virtuálisan is - János Pál fába égetett portréját.

Sziasztok!

Néhány hónapja hallottam a blogról egy ismerősömtől és azóta olvasom időnként. Még ezelőtt akadtam rá egy webáruházra, elsőként az elektronikus rózsafüzér
ragadta meg a figyelmemet, de szerintem vannak még érdekes dolgok. Az oldal olasz és angol nyelven is elérhető.

Itt található: www.holyart.it

Üdvözlettel:
Orsi

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 2,66/5

Cimkék: fa, pápa, webáruház

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2024, IGEN