Pápanyalóka

Pápanyalóka feat. Szomszédok [+]

2011. június 30. 19:11 / nikola

Sziasztok!

Még híre-hamva sem volt a blogolásnak, de a Szomszédokban már reklámspotot kapott a Pápanyalóka! Kötelező nézemény!

üdv.
Zsuzsi

 

Elborult borítók [+]

2011. június 28. 12:32 / nikola

Íme egy csipetnyi könyvborítóról áradó kegyelem, Erika jóvoltából.

Kedves Pápanyalóka-blog!

Szeretném bemutatni nektek a Könyvborító-szépségverseny első három helyezettjét. Az 1-es számú a pszichedelikus-eklektikus, a 2. helyett romantikus-neurotikus, a 3. helyezett pedig kommunista-kisnövényhatározós-retromán stílusjegyeket hordoz. A közönségdíjas borító póló-matricáért kiált.

Kiváló tisztelettel:
Erika

1. hely: pszichedelikus-eklektikus

Tovább a dúsabb giccsburjánzásért >>>

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 2,23/5

Cimkék: könyv,

Kegyes ragtapasz [+]

2011. június 19. 13:53 / nikola

Kifejezetten magas minőségű giccset kaptunk Judittól:

Kedves Nikola!

Az alábbi linken található Jézusos ragtapaszt szeretném figyelmetekbe ajánlani. A nemrég bemutatott hátizsákkal ugyan nem veszi fel a versenyt, de azért mégiscsak a Pápanyalókán lenne a legméltóbb helye. (A különleges dizájnhoz kapcsolódó további gyógyitó hatásról nem tudok, de Jézus es a dobozban lévö ingyenes jatek együtt biztosan felgyorsitjak a sebgyógyulast.)

Üdvözlettel:
Judit

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: jézus, ragtapasz

Nem csak a Pápanyalóka foglalkozik giccsekkel: az alábbi pápanyalókákra kattintva olvashatjátok Zsuzsi tapasztalatait lengyelországi giccsvadászatáról,

az alábbi fotóra klikkolva pedig a Népszabadság Online temetkezési expóról készült képeiben gyönyörködhettek, amit Vera ajánlott nekünk az igen.hu facebook-oldalán.

Kellemes töltekezést!

Cimkék: lengyel, koporsó

Háztartási giccs Óbudáról [+]

2011. június 8. 15:33 / nikola

Sziasztok!

Küldenék két gyöngyszemet egy óbudai háztartási bolt kirakatából az egyes villamos tükörképével és különféle vizuális elemekkel fűszerezve. A Mária-szobor oldalán a kapcsoló külön figyelmet érdemel.

Zsuzsi

Vajon mi történik, ha megnyomjuk a gombot?

Ez a kép szerintünk több, mint giccs. A tükröződő vakuvillanás egyfajta fény mindennapjaink sötétjében, mely pont a keresztre mutat; a tükröződve elzúgó villamos rohanó világunk metaforájaként is értelmezhető. A sok egyforma háztartási eszköz mindennapjaink sivár taposómalmát fejezi ki, melyből csak egy kiút kínálkozik: felfelé, Megváltónk keresztje által. Egyszóval: művészet.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Legyen egyedi Bibliád! [+]

2011. június 5. 11:04 / nikola

Az unalmas, egyszerű, fekete szentírások idejének vége.

Sziasztok!

Ezt most találtam: www.egyedibiblia.com

A képek magukért beszélnek, de ilyen szövegek is vannak hozzá: "Ez a Biblia igazán fiatalos, nagyon vagány! Szürke farmer anyagból, fekete műbőrrel, hatalmas csillaggal és szegecsekkel. Készítettünk stílusban hozzá illő filofaxot, és pólót is, amit a fenti képen illetve a galériában is megnézhetsz!" Remélem, nem csak számomra volt megmosolyogtató.

Üdvözlettel,
Ágnes

Szerintünk: 3/5

Szerintetek: 4/5

Cimkék: biblia, farmer

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2024, IGEN