Pápanyalóka

Jézus a gyártósoron [+]

2016. augusztus 25. 11:28 / nikola

Csak győzzük kivárni a végét. Irány a végtelen, ahol a párhuzamosok találkoznak.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 87/5

Cimkék: feszület, gif, műanyag

Himbálózó kereszt [+]

2011. március 18. 10:49 / nikola

Mi mindig is hittünk a gif aminációkban. Főleg, ha himbálózó keresztekről volt szó. Az alábbi pusztító körlevelet kaptuk:

Szeretettel!

Az üzenet érkeztekor a keresztnek himbálóznia kellene. Remélem, még mindig azt teszi. Ha igen, akkor jó. Küldd tovább.Szerintem ez a csoda hatásos, használd ki, én megteszem. Ez az én 7x7 másodpercem. Semmi esetre sem akarom félbeszakítani. Azt mondták, hat.

Csak ismételd az imát, és várd a hatást. Isten csodáját.

Uram, szeretlek, és szükségem van Rád. Jézus nevében költözz a szívembe, és a családomba, az otthonomba és a a barátaiméba. Ámen! Osszd meg ezt az üzenetet 7 emberrel, és holnap csoda történik. Remélem, nem hagyod figyelmen kívül ezt az üzenetet, ha másért nem, hát szeretetből küldd tovább.

Áldjon meg érte az Úr!

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,42/5

Cimkék: kereszt, gif, körlevél

Hamvazószerdai mea culpa [+]

2011. március 9. 0:03 / nikola

Mindenek előtt jöjjön szomorú szolgálati közleményünk:

Kedves Giccsvadászok!

Az utóbbi hetekben teletömődött a Pápanyalóka postaládája: ha valaki mostanság dobott meg minket giccsel, azt sajnos nem kaptuk meg. A hibát időközben javítottuk. Aki az utóbbi időben küldött giccset, de nem látta viszont a blogon, küldje el újra!


Addig is mindenkinek kellemes hamvazószerdát kívánunk az alábbi gif-csokorral:

Méghogy a pünkösd nem ihleti meg a gicskészítőket: döbbenetes animációra bukknatunk. Sokáig gondolkodtunk azon, hogy mi lehet alkotás műfaja, majd arra jutottunk, ez nem más, mint a piaci rés vizuális ábrázolása. A képre kattintva megcsodálhatjuk az embléma animált változatát, majd egy kisebb összeg átutalása után letölthetjük, akár még flash-ben is.

 

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,79/5

Cimkék: gif, pünkösd, noé, galamb

Sármosra animált Jézus [+]

2010. április 9. 12:31 / nikola

Veronika küldte be az alábbi animált gif-et, ami mint műfaj, örök kedvencünk. Külön felhívnánk a figyelmet az Úr elszántan sármos tekintetére, illetve arra, hogy közelünkbe érve nagyjából áttetszővé válik. Hogy e történés mit jelképez, vitatott, legalábbis szerkesztőségünknek nincs egységes álláspontja.

Kedves Pápanyalókások,

a weben akadtam rá erre az animált gifek minden lehetőségét kimerítő "gyönyörűségre". A felénk közeledő, lassan átlátszóvá váló Jézus-szerű alak minden lépése nyomán a falra függesztett lámpák örömükben a színüket kezdik váltogatni... Émelyítően csodás. :-)

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,4/5

Cimkék: jézus, gif

Digitális giccs: virágos Jézus-jelenés [+]

2009. szeptember 8. 12:29 / nikola

Hatalmas áttörést ért el blogunk: már Főnökúrtól is kapjuk a giccseket. A virágkoszorús magashegyi tavaszban jelenik meg Jézus egy kislánynak(?). Sajnos, tippünk sincs, hogy pontosan melyik Jézus-jelenést animálta meg az alkotó.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,66/5

Cimkék: jézus, gif, jelenés, csoda

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2024, IGEN