Pápanyalóka

András még 2014-ben küldte nekünk az alábbi képet. Most elérkezett az idő, hogy megosszuk veletek.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 178956973,66/5

Cimkék: mária, párna

Andrástól kaptuk az alábbi tetoválást. "A mű erőssége, hogy a készítő továbbgondolta a témát, és a kompozíciót kiegészítette kormánykerékkel, hajókötéllel, valamint egy tengeri csillaggal. A matróz-vonalon továbbhaladva a művész a Szűzanyának is a tengerészekre jellemző napszítta, viharvert arcot festett a bőr alá." - állapította meg levelében találóan állandó giccsvadászunk.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

A mai nap egyik állandó zsánerünkkel folytatjuk a várakozást. Külön kedvencunk a felhőpamacson hasaló, megtaposott angyal.

Kedves Pápanyalóka!

Örökzöld témát jelentenek a bejárati ajtók mellé falra szögezett, lehetőleg fröccsöntött vagy porcelánból készült és kézzel festett szenteltvíztartók, Most ebből küldök egy gondosan kimunkált darabot, amelyet a Guadalupei Szűzanya ihletett. Az arc kidolgozása bennem enyhe matrojska-baba érzetet kelt.

üdv.
András

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Mária rózsaillattal támad. (Amúgy Ti tudjátok ennek a tárgynak a nevét?)

Köszi a giccset, Tímea!

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Cimkék: mária, parfüm

Jézus Mária, mit vettél fel fiam! [+]

2014. szeptember 13. 10:22 / nikola

Rengeteg giccset kapunk Tőletek, amit ezúton is nagyon köszönünk, egyetlen problémánk, hogy alig van időnk feldolgozni őket. Ma többhónapos adósságot törleszünk Anikó nagyszerű szerzeményeinek posztolásával.

Sziasztok!

Rendszeresen olvasgatom az oldalatokat, úgyhogy mikor (ajándéknak szánt kutyás pólót keresve) megláttam ezeket a gyöngyszemeket, rögtön rátok gondoltam.  

További jó giccsvadászatot.

Anikó

Jézus mimikában kifejezetten erőset hoz.

Észrevettétek, hogy Mária teste valójában Jézusé, csak vízszintesen megtükrözték?

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,42/5

Cimkék: jézus, mária, póló

Mária vigyázza adatainkat [+]

2014. augusztus 17. 23:35 / nikola

Máriapócsról vallásos pendrive. A Szűzanya vigyázza adataidat. (Alul középen van a műanyag kártyából a kihajthatós rész, ami a pendrive lényegei részét tartalmazza.)

Köszi a gyűjtést, borzsalo!

Cimkék: mária, pen drive

Tetováld magadra Jézust! [+]

2010. január 29. 14:03 / nikola

Jucc egy egészent elvetemült honlapra hívta fel figyelmünket:

Valljuk meg hitünket! Vegyük szó szerint azt, hogy "karomra pecsételtelek". Tetováltassunk. Csak izlésesen! A két "legszebbet" kiválasztottam: egy csodás színekben pompázó Mária-ábrázolás; és Jézus, az Úr, aki épp a felhők mögül küldi sugárzó jelenlétét szintén a felhők közé, de lehetőleg jó messzire, hogy minél nagyobb lehessen az attraktív, színes tetkó.

A honlap: www.religioustattoos.net

Mindenkinek váljék egészségére!

Üdv: Jucc

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,26/5

Üvegbe zárt Mária [+]

2009. szeptember 10. 10:24 / nikola

Az alábbi fotóhoz kísérőlevelet is kaptunk:

Kedves Giccsvadászok!

Egy jóízű nevetésért nővéremmel és vőlegényemmel együtt szenvedélyesen kutatunk a keresztény folklór vadhajtásai után. Múlt héten Rómában jártunk, s az Örök Város valamennyi szuvenír-lelőhelyét végigpásztáztuk egy-két vidám pillanatért, melyeket a pápás sörnyitók, szentpéterbazilikás körömcsipeszek, "diszkós" rózsafűzérek, kék csillámporral leöntött szentszobrok, és végül de nem utolsó sorban a pápanyalókák végtelen kavalkádjának köszönhetünk.


A római giccs-miliőt hűen tükrözi az alábbi kirakat-fotó: ferde bögre, sok-sok pápa-naptárral.

Az leginkább figyelemre métó alkotás a nagy kép jobb sarkában bújkál. Üvegkalitkába zárt Szűzanya! Próbáltuk megfejteni, hogy e fura tárgy valójában mi lehet: villanykörte? Petróleumlámpa? Esetleg gyertya? Vagy karácsonyfadísz? Passz.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,44/5

Cimkék: mária, róma, pápa

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2022, IGEN