Pápanyalóka

Órás látomás [+]

2012. július 25. 18:00 / nikola

Ismételten egy minőségi jézusos órát ajánlunk olvasóink figyelmébe.

Drágáim!

Micsoda hiánypótló oldal! Óriási giccs, és azon belül is keresztény giccs rajongó vagyok, élek-halok Jézusért, Máriáért, és a többi csibészért is, bármilyen formában, formába öntve. Egy szösszenetet mellékelek tehát Nektek, hogy a fanok ne szenvedjenek hiányt szentségesen jó cuccokban! :)

A jó Jézus pszichedelikus, osztódott portréja, alatta egy kitűnő vízeséssel, mely, ha éjfélt üt az óra, szenteltvízzé válik vala.

Rengeteg jóságom van még, igyekszem megkeresni :D

Az Úr nevében:
Cincy

Köszi a képet, Cincy.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Cimkék: óra, cigi

János Pál és a méhviasz [+]

2012. július 7. 11:43 / nikola

Ha igazán minőségi kontentot szeretnénk közszemlére bocsátani, mindig a lengyelországi levelek között kutakodunk. Ezúttal sem tettünk másként, fogadjátok szeretettel Betti szerzeményeit.

Sziasztok,

sok korábbi beküldőtökhöz hasonlóan egy Lengyelországi utazáson fedeztem fel a keresztény giccs igazi mélységeit. Köszi az eddigi és jövőbeni gyűjtéseitekért, jó tudni, hogy nem csak nekem fáj! :)

Betti

Krakkó főterén, egy méhészet kínálatában találtuk meg II. János Pál arcát méhviasz-gyertyából.

Ha azt gondolnánk, hogy JP II boldoggá avatása után „szabadult el a pokol", hát nem, az előző Szentatya maga szentelte fel Wadowicében a Szent Péter- templomot, saját képmásával a színezett üvegablakon. A templom mögötti kertben viszont már nem kis erőfeszítésembe került komolynak és ájtatosnak maradni, ugyanis cukimuki állatkás virágtartókkal tették kedélyesebbé a keresztutat:

Tovább a dúsabb giccsburjánzásért >>>

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 1,92/5

Több alkalommal posztoltunk már Jézussal átitatott körmöket; az alábbit találjuk az eddigi legerősebbnek. A trendi zöld háttérszín és a minimáldizájnra hajazó letisztult vonalvezetésű piktogrammok is emelnek az alkotás értékén. Köszi a képet, Kati.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 2,16/5

Cimkék: műköröm

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2024, IGEN