Pápanyalóka

Kínyílt adventi naptárunk utolsó ablaka is. Az alábbi üvegbetlehemmel köszönjük meg, hogy egész adventben velünk várakoztatok. Áldott karácsonyt kívánunk!

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 1157003,16/5

Cimkék: üveg, betlehem

A Legonál is sikerült ráérezni az ünnep valódi lényegére.

A rózsaszín Lego amúgy is gyengénk.

To: Luke From: Dad

Már a 2012-es kiadás is erős volt.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 2,71/5

Egy mélyen hívő keresztény telefonja hátlapjával is megvallja az Urat. Giccsvadászunk, András hatalmas kínálatra bukkant, az alábbiakban kiemelünk egy-két izgalmasabb darabot a feneketlen bugyorból.

Ez a Jézus Szíve kép amúgy is nagy kedvencünk.

A Szent Családot bemutató kompozíció nem lenne teljes a jobb sarokban található virágmotívum nélkül. 

Karácsonyhoz közeledve kelendő lehet a betlehemi hangulatú hátlap.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,25/5

Újabb tátongó piaci rést sikerült betömni az alábbi, kifejezetten gyermekeknek készült tábori misefelszereléssel.

Köszi a cuccot, borazslo!

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: misefelszerelés

"Ezen ágynemű megalkotói komolyan vették azt a bölcsességet, hogy az Úrral érdemes elkezdeni és befejezni a napot. De hogy erről senki meg ne feledkezzen, a művészek biztosra mentek." - írta nekünk András. Köszönjük a találatot.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Kedves Nikola!

Vicces ajándékok után kutattam a neten, amikor rátaláltam erre a hiánypótló kütyüre, ami az észbontó Benedictaphone névre hallgat. A termék leírása önmagában annyira lenyűgöző, hogy én már semmit nem tudok hozzátenni.

Jó szórakozást!
Kriszti

A termékleírás:

- A Benedictaphone fantázianévre hallgató, XVI. Benedek pápát formázó kulcstartó egy mini diktafonként funkcionál
- Benedek pápa lemondásával felértékelődött ereklye, befektetésnek is remek - a Record gomd megnyomásával rögzíti, amit mondunk, majd a Play gombra visszamondja azt, legyen az a bevásárlólista, egy telefonszám, PIN-kód, egy bankszámlaszám vagy egy jótanács
- és ez még semmi! Benedeknek letölthetjük PDF-ben a kinyomtatható, kivágható, majd összehajzogatható pápamobilját is, ha éppen nem kulcstartóként szeretnénk használni.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 3/5

"Aki Ferenc pápát magára varratja, rossz ember nem lehet" mottóval küldjük az alábbi képet.

Köszi a találatot, Zsuzsi!

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,79/5

Cimkék: tetoválás, ferenc, pápa

Újabb ablak nyílik virtuális adventi naptárunkon. Ezúttal Katalin nyári történetét osztjuk meg veletek.

Kedves Szerkesztők!

Az egri ministránstáborban az egyik kedves ministráns kislány az alábbi tárggyal ajándékozta meg saját magát. Szerintem ez már a Pápanyalóka kategóriája: színváltoztatós kereszt-nyaklánc. A keresztet a minaret melletti árustól lehetett kapni. Mivel a színét nem változtatta, a kislány odament a boltoshoz másnap választ találni a problémára. A hölgy kedvesen azt mondta, hogy tegye hűtőbe vagy tartsa meleg víz alá ;)

Katalin 

Íme tehát a nem mindennapi hőre színváltó hangulatkereszt:

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Korábban már számos alkalommal cikkeztünk szebbnél szebb órákról, most András jóvoltából igazán nagy dózisban szakad rátok a sok gyöngyszem. "Nekem kedvencem a "szeressétek egymást, ahogy én szerettelek titeket" feliratú, amelyen a Megváltó lótuszülésben(?), a hippikorszakot idéző hajviselettel látható.  Az ízlésficam-ipar szerelmeseinek szájában most összefut a nyál. Egyszerűen pazar!" - írta levelében giccsvadászunk.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 715827885,66/5

Cimkék: óra

Noémi egy átlagosnak mondható foszforeszkáló rózsafüzérrel lepett meg minket. "Elég gagyinak tűnik, de valójában nagyon mély a szimbolikája. Napközben magába szívja a fényt, éjjel pedig azt sugározza. Nekünk is ilyennek kellene lennünk, feltöltődni Krisztus fényével, és azt sugározni kifelé." - fűzte hozzá, és mennyire igaza is van.

 

Töltekezés közben.

Fénysugárzás közben.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

"Egészségetekre!" - felkiáltással küldte be olvasónk, borazslo az alábbi gyöngyszemet, "Váljék!" - felkiáltással posztoljuk most oldalunkra.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: fülbevaló, puttó

Oda meg vissza voltunk a meghatottságtól, amikor megláttuk az első valódi kézműves pápanyalókát. Hatalmas köszönet érte! Alább olvashatjátok Noémi levelét és a pápanyalóka-különlegesség történetét.

Sziasztok!

Már régóta tervezem, hogy elküldöm ezeket. A házi készítésű pápanyalókát bizonyára örömmel fogadják mindazok a rajongók, akiknek valamiért nincs lehetőségük eredeti lelőhelyén beszerezni. További előnye, hogy a hátoldalán is látható a pápa - háttal természetesen. Praktikus megoldás, hogy a képek a csomagolás külső oldalára kerültek, így magát a nyalókát bármikor kicserélhetjük.

Története: Tavaly ősszel 5 hónapot Párizsban töltöttem, ottani barátaimnak is megmutattam oldalatokat. Nagy sikert aratott, ennek köszönhető ez a búcsúajándék.

Noémi

Előlap.

Hátlap.

András ezútal egy nyakba akasztható szenteltvíztartóval lepett meg minket. Köszönjük.

Kedves Pápanyalóka!

Rontások és egyéb bajok távoltartására igazán praktikus megoldás, különösen hosszú útra ez a remek találmány. Nyakba akasztva nem veszik el. Rendeltetésére utal a kereszt formájú alakja is.

üdv.
András

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: szenteltvíztartó,

Katy küldte nekünk az alábbi, pulóverre kötött, rózsafüzérben feszítő szülinapos Jézust, sőt, még a sálba burkolózott Szentlélekre is felhívta figyelmünket. Köszönjük. 

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

"Ha már volt pápanyalóka, itt a pápás tusfürdő is" - írta nekünk Gábor. Nagyon kíváncsiak vagyunk, mennyivel tud többet, mint egy hagyományos tusfürdő; ha valakinek van erről tapasztalata, kérjük, ossza meg velünk.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: tusfürdő, ferenc, pápa

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2024, IGEN