Pápanyalóka

"Potom húsz dollárért, előrendelésben kapható ez a bájos kis bólogató Ferenc pápa. A boltokba kerülés októberre várható." - írta nekünk még nyáron giccsvadászunk, András. Azóta természetesen kapható a termék.  

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,66/5

Cimkék: ferenc, pápa, bólogató

Andrástól kaptuk az alábbi tetoválást. "A mű erőssége, hogy a készítő továbbgondolta a témát, és a kompozíciót kiegészítette kormánykerékkel, hajókötéllel, valamint egy tengeri csillaggal. A matróz-vonalon továbbhaladva a művész a Szűzanyának is a tengerészekre jellemző napszítta, viharvert arcot festett a bőr alá." - állapította meg levelében találóan állandó giccsvadászunk.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Íme minden idők egyik legfeleslegesebb és leghasználhatatlanabb használati tárgya, a hógömb. Mondjuk II. János Pál pápának még ez is jól áll. Jobban megvizsgálva persze      az sem kizárt, hogy egy csoda részesei vagyunk: JP áldást osztó kézmozdulatára megnyílnak a fellegek, és elkezd szállingózni a hó.

Köszi a képet, Zsuzsi!

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: hógömb, jános, pál, pápa

Neve elhallgatását kérte olvasónk, amikor eljuttata nekünk az alábbi (szent)képet a XVI. Benedek pápát ábrázoló mécsesről.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4/5

Cimkék: mécses, benedek, pápa

Gábor Szöulban bukkant rá az alábbi, Ferenc pápával megjobbított sminktükörre, és szerencsére egyből ránk gondolt. Köszönjük.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Cimkék: benedek, tükör

A mai nap egyik állandó zsánerünkkel folytatjuk a várakozást. Külön kedvencunk a felhőpamacson hasaló, megtaposott angyal.

Kedves Pápanyalóka!

Örökzöld témát jelentenek a bejárati ajtók mellé falra szögezett, lehetőleg fröccsöntött vagy porcelánból készült és kézzel festett szenteltvíztartók, Most ebből küldök egy gondosan kimunkált darabot, amelyet a Guadalupei Szűzanya ihletett. Az arc kidolgozása bennem enyhe matrojska-baba érzetet kelt.

üdv.
András

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Mária rózsaillattal támad. (Amúgy Ti tudjátok ennek a tárgynak a nevét?)

Köszi a giccset, Tímea!

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Cimkék: mária, parfüm

A Biblia-radír mindössze fél dollárért kitörli a bűnöket is, ideális az adventi készületre.

Köszi a találatot, borazslo!

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,66/5

Cimkék: biblia, radír

Nyissuk ki mai ablakunkat, s lássuk, mit rejt: Andráshoz hasonlóan nekünk is a szentképpel díszített laposüveg a gyengénk. Köszönet a képért.

Kedves Pápanyalóka!

Az Amazon.com-ra került fel az alábbi a merikai multifunkcionális termék. Különleges értékét a beépített tok nyitható fedelén lévő kép adja, ami egy bibliai jelenetet ábrázol.Sajnos mindet elkapkodták, ahogy az a honlapon is olvasható. Hajt a kíváncsiság, hogy vajon lesz-e belőle újabb szállítmány.  

András

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,5/5

Cimkék: laposüveg, szentkép

Kedves Giccskedvelő Barátaink!

Az utóbbi időben ritkán frissítettük blogunk giccsállományát, így az általatok beküldött sok jóság szinte eldugította postaládánkat. Kárpótlásként hat éves történetünk legnagyobb vállalkozásába kezdünk: jön a Pápanyalóka Adventi NaptárTM 2014 - minden nap egy új giccsel!

Cimkék: adventi naptár

Jézusom, hívnak! [+]

2014. november 27. 18:58 / nikola

Íme egy igazán trendi és keresztény mobil-hátlap! Kedvencünk a háttérben fejvesztve menekülő angyal. Sajnos már nem emlékszünk, kitől kaptuk a képet, de hálásan köszönjük.

Szerintünk: 4/5

Szerintetek: 4,16/5

Cimkék: mobilhátlap,

Tánc a vízen [+]

2014. november 6. 12:55 / nikola

Ha csak egy könyvet kellene említenünk, amit azon nyomban el szeretnénk olvasni, ez lenne az.

 

Köszi a találatot, Orsi!

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,62/5

Cimkék: jézus, könyv

Ki3Ded [+]

2014. október 22. 19:24 / nikola

Három dimenziós pólónyomattal nem nagyon lehet mellélőni - tartja az álmoskönyv. 

Köszönjük Gábornak a találatot.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 4,57/5

Cimkék: 3d, kisded, jézus, póló

Egész egyszerűen nem tudunk mit csinálni, a pápanyalóka örökre a kedvenc giccsünk marad. Ráadásul 4 Euróért szinte ingyen van.

Köszi a képet, Orsi!

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Barbie és Ken [+]

2014. szeptember 22. 13:47 / nikola

Ma délelőtt Orsi, Tímea, Gergő és Barna is beküldte nekünk barbi-Máriát; mi ken-Jézussal nyújtjuk tovább Nektek.

Szerintünk: 5/5

Szerintetek: 5/5

Leírás

Fröccsöntött szenteltvíztartók, naplementében kongó harangok, foszforeszkáló kisdedek.

Dobj giccset!

Válogatott lényeg

Névadónk, az eredeti pápanyalóka Megmondjuk, mi a giccs.

Keresés

Keres

Cimkék

óra (10), angyal (10), assisi (3), üveg (4), benedek (3), betlehem (6), buddha (3), csillám (3), elemér (5), ferenc (6), Ferenc (3), feszület (8), foszforeszkáló (5), gif (6), gyertya (10), húsvét (4), hologram (3), jézus (67), könyv (5), kép (6), képeslap (3), különkiadás (3), kereszt (30), kisded (5), kulcstartó (3), lámpa (3), lengyelország (3), őrangyal (3), lufi (4), mária (8), miseruha (4), műanyag (3), műköröm (3), nyaklánc (3), nyalóka (9), pápa (48), póló (4), pap (3), pió atya (6), plakát (4), plüss (3), róma (3), rózsafüzér (4), rózsafűzér (3), retro (3), szenteltvíz (4), szenteltvíztartó (6), szentföld (3), szent ferenc (6), szent györgy (3), szentkép (17), szent kristóf (4), szentlélek (3), szűz mária (32), szobor (13), tükör (4), teréz anya (3), tetoválás (5), tojás (4), utolsó vacsora (6), videó (3), világító (4)

Cimkefelhő

Utolsó hozzászólások

  • Nincsenek hozzászólások.

Bejelentkezés

Felhasználó:

Jelszó:

Belépés Regisztráció

IGEN Cikkgyűjtő

Archívum

© 2008-2023, IGEN